Category: Parteneri

Marșul pentru viață Arad 2014

Marșul pentru viață Arad 2014

 

Anul 2014 va fi al 22-lea an consecutiv de declin demografic. Fără copii, România moare!!!

22 martie 2014 la Arad, începând cu ora 12:00 din piaţa Avram Iancu – Marşul pentru viaţă
Un copil e Bucurie!

Acest videoclip are multiple semnificaţii:
1. Paharele folosite nu sunt întâmplătoare. Doar pahare de iaurt de Curtici şi de Pecica, două localităţi din judeţul Arad unde oamenii trăiesc din roadele pământului, în semn de protest împotriva exploatării gazelor de şist din zona de vest a României. Vrem să putem mânca, noi şi urmaşii noştri, acest iaurt delicios şi peste 10, 20 sau 100 de ani
2. Tinerii s-au îmbrăcat, majoritatea, în ii. Unele mai vechi de 100 de ani, adevărate bijuterii ale neamului românesc. Ne iubim neamul, cultura lui, tradiţiile lui şi din el ne tragem seva, bucuria.
3. Protagoniştii – elevi de la 14 la 19 ani – au devenit voci pentru cei ce nu au voce: pruncii nenăscuţi în pericol de a fi avortaţi.

Campanie Alege Viața!

 

Filiala Columba

Filiala Columba a asociatiei noastre se ocupa cu departamentul de pelerinaje: http://filialacolumba.wordpress.com/

Campania anti-avort // Vara 2009

Alege Viata! Nu iti ucide bebelusul!

Asociatia Ieromonah Arsenie Boca, a desfasurat in perioada iulie-august 2009 partea a II-a a Campaniei anti-avort.

Mesajul campaniei se adreseaza cu predilectie adolescentilor si tinerilor care, sub asediul massmediei, filmelor, tind sa asocieze sexul cu distractia si, in multe cazuri, sa fie ignoranti asupra adevaratei meniri a relatiilor sexuale, adica nasterea de copii.

Sexul nu este o distractie. Iar un avort inseamna uciderea unui copil.

Distractia nu e totuna cu dragostea, iar dragostea nu e acelasi lucru cu sexul!

Fie ca ai folosit sau nu metode contraceptive poti ramane insarcinata pentru ca ratiunea relatiilor sexuale este crearea Vietii.

Prin constientizarea acestor aspecte ale vietii incercam sa ii ajutam pe tineri, dar nu numai pe ei, sa se apropie de o viata curata, sa se apropie de Dumnezeu.

Multumim sponsorului nostru din Bucuresti cu ajutorul caruia am putut sa dublam numarul fluturasilor care au fost distribuiti in Arad, dar si in alte judete. Oferim, la fel ca si in campania precedenta, teste de sarcina gratuite, consiliere si sprijin, tuturor celor ce au nevoie.
Poti suna sau trimite sms la 0756 150 645 si te poti programa. De asemenea poti trimite un email pe nuavortarad@yahoo.com.

Campania anti-avort // Primavara 2009

Sa nu ucizi! – porunca a sasea

Ceea ce nu ti-a spus nimeni, poate, pana acum: avortul inseamna uciderea unui OM.

Un fetus are inca din prima saptamana toate caracteristicile viitoarei persoane care se va naste. Oamenii de stiinta si medicii au cazut de acord asupra faptului ca viata incepe deja din momentul conceptiei.

Daca esti insarcinata si iei in considerare efectuarea unui avort, gandeste-te bine: avortul inseamna moartea unui copil viu, real, unic, exact asa cum esti tu.

Vrei sa-ti omori bebelusul? Uita-te la primul copil de pe strada: ai putea sa il ucizi? Exact acelasi lucru face un avort, dar cu un copil de dimensiuni mult mai mici.


 

 

Nu te lasa mintita: avortul = pruncucidere!

Daca doresti un test de sarcina gratuit, sprijin, consiliere si ajutor poti suna sau trimite sms la 0756 150 645 si te poti programa. Poti trimite un email pe nuavortarad@yahoo.com si poti intra pe http://www.adevaruldespreavort.ro .

Alege Viata! Nu iti ucide bebelusul!

© wp 2007 - 2017 / Asociatia Ieromonah Arsenie Boca – Arad / >>> sus

   -->
eXTReMe Tracker